1.3K0
Almere

Almeerse zangeres door naar de volgende ronde in SBS6-programma

De Almeerse zangeres Desie Brom stond afgelopen zaterdag met haar band Slash ‘N Roses op het podium in het SBS6-programma The Tribute – Battle of the Bands. Na een knallend optreden zijn ze door naar de volgende ronde. Volgende week gaan ze weer de strijd aan met de andere tribute- en coverbands. 

In dit nieuwe seizoen van The Tribute – Battle of the Bands nemen twaalf tribute- en coverbands het tegen elkaar op. Elke band speelt de grootste hits van hun favoriete artiest tot in perfectie na, met als doel om op te treden in een uitverkochte Ziggo Dome. In elke aflevering valt er één band af en komt er een nieuwe tributeband bij. 

De vakjury, bestaande uit Cesar Zuiderwijk, Angela Groothuizen en Spike, beoordeelt ook dit seizoen weer de optredens. Daarnaast laten honderd muziekfans in het publiek tijdens ieder optreden weten wat ze van de act vinden door middel van de Stairway to Heaven. Hoe groener de trap, hoe hoger de score. 

Slash ‘N Roses

De Guns ‘N Roses coverband, Slash ‘N Roses, trad tijdens de derde aflevering van het programma voor het eerst op. De band bestaat uit acht artiesten met onder andere de Almeerse Desie Brom als Tracey Amos, Richard Dalmolen als leadzanger Axl Rose en Armand Gabeler als Slash. Zij proberen de wereldhints en beste albumsongs van Guns ‘N Roses zo goed mogelijk te spelen.

Het optreden van Slash ‘N Roses werd beloond met een groene trap en een publieksscore van 8,7. De juryleden gaven twee keer een 8,0 en een keer een 8,5. Angela Groothuizen vond het optreden een spektakel. Ook jurylid Spike was enthousiast: “Dit is hoe een goede Guns ‘N Roses tribute band moet klinken en daarbovenop zien jullie er ook fantastisch uit. Super gaaf, ik verheug me op volgende week”, zegt Spike.  

De band eindigde met een totaalscore van 33,2 punten op plek vijf en daarmee schakelden ze Rocket Guy uit. Slash ‘N Roses mag door naar de volgende aflevering waar ze opnieuw alles zullen geven om in de finale te staan.

Hier kun je het optreden van Slash ‘N Roses terugkijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant