8352
Almere

Publiek Almere City in de kou dankzij defecte veldverwarming: wedstrijd afgelast met vol stadion

De wedstrijd tussen Almere City FC en Fortuna Sittard is een kwartier nadat het eerste fluitsignaal had moeten klinken afgelast. Een deel van de veldverwarming werkte niet, waardoor het veld in de hoek voor het uitvak hard en glad werd. Te gevaarlijk volgens de scheidsrechter, waarna het publiek het verzoek kreeg om naar huis te gaan.

Op zich leek er geen vuiltje aan de lucht in het volgestroomde Yanmar-stadion. Het publiek maakte zich op voor een revanche op Fortuna Sittard na de beschamende uitschakeling in de strijd om de KNVB-beker eerder deze week.

Alex Pastoor had zowel Van Bruggen, Cathlin, Hansen, Barbet, Van la Parra en Resink in de basis gezet. Allen zaten jongstleden woensdag op de bank. Almere City was dus van plan om uit een ander vaatje te tappen.

Zo ver kwam het niet. Om 21:00 uur kwamen er geen spelers het veld op en de stadionspeaker die er normaal gesproken een feestje van maakt zweeg in alle talen. Pas om 21:15 uur deed Almere City FC de enige en teleurstellende mededeling dat de wedstrijd niet doorging wegen een defect in een deel van de veldverwaring.

Liet afgelopen week de techniek op het veld het afweten. Zaterdag avond was het de techniek in het veld. Almere City FC maakt deze week een slechte beurt.

Na afloop maakten de spelers van Almere City FC nog wel een rondje over het veld om het publiek te bedanken voor hun komst.

  1. Almere City FC ik ben van mening dat jullie niet goed zijn omgegaan met jullie trouwe supporters vanavond. Op zijn minst had er een speaker melding moeten zijn dat de wedstrijd even uitgesteld was in verband met twijfel over de bespeelbaarheid van het veld.
    Je supporters letterlijk en figuurlijk in de kou laten staan door geen enkele informatie af te geven past absoluut niet bij deze club en excuses hiervoor zouden op zijn plaats zijn. Ook de supporters van Fortuna hadden recht om geïnformeerd te worden. Blamage!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant