700
Almere

Weerbericht voor vrijdag 19 januari: droog weekend

Vandaag is het op de meeste plaatsen droog in de stad. Misschien dat er eerst nog een winterse bui valt. Het kwik zal gaan stijgen naar maximaal 5 graden. De wind komt uit een westelijke richting en is matig tot vrij krachtig.

Vanavond en vannacht is het droog met een mix van wolkenvelden en opklaringen. De temperatuur ligt rond het vriespunt. Er is lokaal kans op gladheid. Morgen een droge zaterdag met van tijd tot tijd zon. Het wordt een graad of 5 opnieuw in de middag.

Zondag wordt de bewolking dikker. In de avond gaat het regenen. De maximumtemperatuur wordt pas in de avond gemeten en zal 9 graden bereiken. De wind waait uit het zuidwesten en neemt steeds meer toe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant