blowboot almere stad weer open na brand
5570
Almere Stad

Blowboot alweer open na brand: ‘Direct aan de slag gegaan’

De blowboot in Almere is weer open. De coffeeshop moest noodgedwongen dicht nadat er door kortsluiting brand was uitgebroken. De verwachting was dat de blowboot voor langere tijd gesloten zou zijn, maar na twee dagen is alle schade al opgeruimd.

Eigenaar Bart Vollenberg is blij dat alles zo snel is afgehandeld. “Normaal ben ik niet zo te spreken over verzekeraars, maar daar kom ik op terug. Binnen no time kwam er een schade-expert en een schoonmaakbedrijf. Die zijn direct aan de slag gegaan, zodat we zo snel mogelijk weer open konden.”

Nog niet alles is in de oude staat hersteld, vertelt Vollenberg. Daar daar gaan ze de komende weken mee aan de slag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant