2140
Almere Buiten

Concert en jamsessie: donderdagavonden in Buiten in het thema van jazz

Almeerse jazzfans opgelet: vanaf dit jaar organiseert het Cultuurhuis Café Buiten namelijk elke donderdag een jazzavond. Deze bestaat uit een jazzconcert en jamsassie. Hier kan je naar luisteren, maar ook zelf aan meedoen.

Het concert begint om 19:30 uur en wordt gegeven door Dennis Kivit. Hij is onder andere leraar op het Utrechts conservatorium, maar zingt zelf ook vaak jazz. De jamsessie begint om 20:30 en bestaat uit piano (Carjan Witmer), contrabas (Sven Schuster) en drums (Dimitrios Kosmidis).

Iedereen die wil mag meedoen aan de jamsessie. Je mag namelijk je eigen instrument meenemen of gewoon meezingen. De mensen die niet mee willen doen, mogen ook komen luisteren. Entree is gratis.

Afbeelding: Cultuurhuis Café Buiten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant