Almere

Moeder in Almere Haven aangehouden op verdenking doden van kind

In een woning aan de Bovenloop in Almere Haven zijn dinsdagavond een overleden en een gewond kind aangetroffen. De moeder is aangehouden op verdenking van het doden van een de kinderen.

Agenten deden bij aankomst een poging het kind te reanimeren, deze hulp mocht niet meer baten. Waardoor het kind precies is overleden, is onduidelijk. Het andere kind is overgebracht naar het ziekenhuis en maakt het volgens de politie naar omstandigheden goed.

Het Landelijk Team Forensische Opsporing van de politie heeft onderzoek gedaan in en rond de woning. De moeder en de kinderen zijn de bewoners van het huis. De politie wil niks zeggen over de leeftijd van de kinderen en hun moeder, zo schrijft Omroep Flevoland.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant