1580

Ryan Smart en Michael van Mouwerik twee seizoenen langer bij ASC Waterwijk

ASC Waterwijk-trainer Ryan Smart en zijn assistent Michael van Mouwerik hebben voor twee jaar bijgetekend. Op dit moment bezet de Almeerse tweedeklasser na een aarzelende competitiestart een vierde plek met slechts drie punten achterstand op koploper HBOK en is nog volop in de race in de strijd om de eerste periodetitel.

Ryan Smart is blij met de verlenging van het contract met twee jaar: ,,Het is mooi dat er nu al duidelijkheid is. Voor de spelers, de club, Michael en mij. Een aantal spelers heeft daarnaast toegezegd om ook volgend seizoen te blijven. Het is prettig als je dat al in een vroeg stadium weet.”

ASC Waterwijk gooit landelijk hoge ogen, al is het eerste zaterdagteam nog ver verwijderd van topamateurvoetbal. Veel jeugdteams spelen echter wel op landelijk hoog niveau en die jeugdspelers zullen langzaam maar zeker doorstromen naar de hoofdmacht. Aan Smart en Van Mouwerik de mooie opdracht om daar optimaal op in te spelen en dat proces in goede banen te leiden.

Investeringen

,,Er zijn vorig seizoen grote investeringen geweest in onder andere een camerasysteem en uitbreiding van de staf en kleedklamers. Het bestuur wil dit ook volgend seizoen continueren. We gaan kijken of er nog iemand nodig is voor de technische staf en willen meer investeren in het individu, ons nog meer richten op de spelers,” aldus Smart.

ASC Waterwijk speelt voor de hervatting van de competitie nog twee oefenwedstrijden. Op 27 januari kan het team van Smart direct serieus aan de bak. Dan staat de eerste derby van het seizoen op het programma. Stadsgenoot SC Buitenboys komt om 15:00 uur op bezoek in Almere-Stad.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant