1190
Almere Stad

Bibliotheek brengt ode aan hardcore muziek: ‘Jonge en oude fans verbinden’

Hardcorefans opgelet. Er komt een bijzonder evenement naar de Nieuwe Bibliotheek in Almere Stad. Vrijdag 19 januari wordt een ode gebracht aan de hardcore cultuur. Tijdens het evenement ‘It’s Hardcore Happening’ staan allerlei activiteiten gepland.

Eerst wordt de nieuwe film ‘Hardcore Never Dies’ gedraaid. “Het is een film die gaat over de hardcore cultuur in grote steden. In de film wordt de cultuur uitgelegd”, zegt organisator Gilian Mulder. Volgens hem is de film een manier om hardcorefans in contact te brengen met elkaar: “Wij willen jonge en oude fans verbinden, vandaar die film”.

Na de film volgt een vragenrondje met een Hardcore expert. “Het is een Q&A met iemand met verstand van hardcore”. Het evenement wordt afgesloten met een silent disco met hardcoremuziek. “We hopen de hardcore-ervaring te kunnen creëren”, zegt Gilian.

‘It’s Hardcore Happening’ begint vrijdag 19 januari om 19:30 uur en zal rond 23:30 uur klaar zijn. Het evenement is voor 16 jaar en ouder. “Ik hoop dat veel mensen komen”.

Foto: De Nieuwe Bibliotheek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant