3580
Almere Stad

Deze activiteiten staan voor januari op de planning bij Kunstlinie Almere

Het programma voor januari van de Kunstlinie Almere is bekend. Er staan verschillende culturele activiteiten op de planning. Van toneel tot cabaret en van muziek tot dans. Dit is wat er deze maand in het theater van Almere te zien is.

De dansvoorstelling ‘Closed Eyes’ van Theater Rotterdam en choreograaf Alida Dors komt 19 januari naar Almere. Deze voorstelling neemt bezoekers mee op een reis naar het verzonken dorp Ganzee in Suriname, waar hiphop en moderne dans samenkomen. 

Cabaret

Liefhebbers van cabaret kunnen uitkijken naar verschillende voorstellingen. Javier Guzman brengt zijn humor in ‘Laatste Wissel’ op 13 januari naar de Kunstlinie. Christel de Laat betreedt 28 januari het podium met haar voorstelling ‘En door!’. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van de komische talenten van Richard Groenendijk met zijn toneelstuk ’Voor iedereen beter’ op 25 januari.

Muzikale evenementen

Op 13 januari brengen zanger Bouke en de ElvisMatters Band een eerbetoon aan Elvis Presley, met ‘Bouke Rocks Elvis’. Daarnaast is er ‘Fay Lovsky – Bedenkelijke Liedjes’ op 18 januari, waarin Fay Lovsky het publiek meeneemt op een muzikale reis.

Theater 

Voor theaterliefhebbers zijn er in januari diverse stukken. ‘Murder on the Orient Express’, een moordmysterie gebaseerd op het werk van Agatha Christie, vindt plaats op 16 januari. Het stuk ‘Kind van het Licht’, van SADETTIN K. laat meer weten over het Alevitische erfgoed en identiteit en komt 12 januari naar de Kunstlinie.

Expositie

‘The Fire In Their Eyes’ is een tentoonstelling die tot en met 28 januari te zien is in de Kunsthal. Deze expositie belicht de strijd voor vrouwelijke autonomie in het Midden-Oosten en toont werken van diverse kunstenaars onder curatie van filmmaker Beri Shalmashi.

Op de website van de Kunstlinie kun je bekijken wat er nog meer te beleven is.

Foto: Theatervoorstelling ‘Murder on the Orient Express’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant