1.7K0
Almere Stad

Massale inbraakgolf treft schuren in Almeerse Danswijk: politie zoekt getuigen

In de Almeerse Danswijk is een reeks inbraken gepleegd in meer dan dertig schuren. De incidenten vonden plaats in de nacht van maandag op dinsdag, waarbij schuren aan de Salsastraat, Swingstraat en Sambastraat het doelwit waren.

Volgens de politie hebben de inbraken plaatsgevonden tussen 01:00 uur en 09:00 uur. De precieze details over de buit zijn niet vrijgegeven, maar er wordt gesproken over ‘diverse goederen’.

De politie heeft een oproep gedaan aan de bewoners van de Danswijk. De politie vraagt om camerabeelden die kunnen helpen bij het onderzoek. Getuigen of mensen met informatie worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant