5510
Almere

Natuurbelevingscentrum Oostvaardersplassen vanaf 8 januari verbouwd

De uitbreiding van natuurbelevingscentrum de Oostvaarders begint op 8 januari. De uitbreiding is nodig omdat het park steeds meer bezoekers trekt. Daarom sluit eerst de tweede verdieping, vervolgens sluit vanaf 15 januari het hele gebouw.

Volgens de gemeenteraad is de ambitie om het aantal bezoekers van het natuurbelevingscentrum de komende 10 jaar te verdubbelen. Het natuurgebied krijgt in de toekomst namelijk de status van Nationaal Park.

Het is niet duidelijk wanneer het natuurbelevingscentrum weer open zal gaan. De wandel- en fietsroutes zouden nog begaanbaar zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant