1500
Almere

Hoe kijkt de burgemeester naar 2024? Dat en meer live op de radio

Hoe kijkt burgemeester Hein van der Loo naar 2024? En wat is er allemaal gebeurd afgelopen jaar? In een gezamenlijke uitzending van Easy FM en 1Almere live vanuit de Kunstlinie is het allemaal te horen. Presentatoren Vincent Smit, Ronald ter Voert en At Kasbergen zullen live vanaf de nieuwjaarsreceptie van de gemeente radio maken en kijken daarbij terug en vooruit.

Ronald ter Voert is er tussen 18.00 en 18.45 uur en praat dan met Debby Toorenaar, Project Manager bij het Interim Bureau Almere, onderdeel van de Gemeente Almere, Martin Ort die de belangen behartigt van de ondernemers in de binnenstad van Almere, en Danny Frietman, projectdirecteur van de Green Innovation Hub.

Daarna is Vincent Smit er met een interview met de burgemeester, daarnaast kijkt hij met de redactie van 1Almere terug op het afgelopen jaar. Last but not least is At Kasbergen er met een nieuwsjaarsquiz.

Luister hier live de uitzending.

Foto: ANP

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant