12.8K10
AlmereAlmere Stad

Vuurwerk jaarwisseling live te zien vanuit WTC Almere

Tijdens Oud en Nieuw kun je vanuit het hoogste gebouw van Almere, het WTC, op een unieke manier naar vuurwerk kijken. Op 120 meter hoogte staat namelijk een webcam waarmee je live naar het vuurwerk kunt kijken.

Als om twaalf uur tijdens oud en nieuw het vuurwerk losbarst, staan veel mensen buiten het vuurwerk te bewonderen. Voor diegenen die graag willen genieten van het spektakel zonder de drukte en het lawaai, kan dit een alternatief zijn.

Kijk via onderstaande video live mee. Mocht deze vastlopen, klik dan op de link onder het bericht.

De webcam staat op het dak van het WTC waarbij je uitzicht hebt over het centrum en het Weerwater. Via deze link kun je naar het vuurwerk kijken.

  1. Jammer dat de webcam niet naarde andere zijde is gericht bij de flats en het water zal niet erg veel te zien zijn of doet de gemeente vuurwerk af steken

  2. Erg jammer dat nou juist het stuk is uitgekozen waar dus niet vuurwerk wordt afgestoken dan aan beide uiteindes van de webcam en in de verte wat je niet ziet. Terwijl ik vlakbij station woon en dus de andere kant niets anders hoor dan vuurwerk… maar helaas zie ik het niet🥺.
    Gaat de gemeente vuurwerk afsteken bij het weerwater?

  3. Toch nog fijn om iets van vuurwerk te kunnen zien.
    Het is uiteindelijk toch nog een mooi gezicht👍🏻. Heel fijn dit voor de bewoners die in hartje centrum wonen om toch nog wat vuurwerk te kunnen zien🥰.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant