1.9K0
Almere Buiten

Gebakkraam Van den Houten grote winnaar oliebollenverkiezing Easy FM

Gebakkraam Van den Houten bij AlmeerPlant heeft volgens Almeerders de lekkerste oliebollen van Almere. Dat blijkt uit de grote oliebollenverkiezing van radiozender Easy FM. De gebakkraam in Almere Buiten kreeg ruim 515 stemmen van Almeerders. Een overgrote meerderheid van het totaal van 819 stemmen.

Een paar van de bakkers van Van den Houten – bron foto: Facebook Van den Houten

Van den Houten heeft meerdere verkooplocaties in Almere. Bij de kraam bij de Ranzijn in Almere Buiten stond vanmorgen een korte rij. Bij de kraam bij AlmeerPlant was er volgens de bakkers sprake van een lange rij, zo schrijven zij op Facebook.

De runner-up

Op plek 2 stond de kraam op het ‘s-Hertogenboschplein in de Stedenwijk. Het brons ging naar de gebakkraam bij winkelcentrum Muziekwijk.

Voor de verkiezing waren verschillende verkoopplekken genomineerd, zoals Gebakkraam Van den Houten bij AlmeerPlant, de Hollandse Gebakkraam op het Stadhuisplein, Gebakkraam Rio de Janeiroplein in Buiten en de bollen van Bakkerij Abbekerk in Haven.

Verkiezing op de radio

De oliebollenverkiezing van Easy FM werd voor de eerste keer georganiseerd. Kristel van den Bergh, Station Manager bij Easy FM kijkt tevreden terug op hoe de verkiezing verlopen is. “Ik denk dat het heel goed laat zijn hoe betrokken Almeerders zijn bij deze fijne traditie en de Almeerse ondernemers. We zagen al heel snel dat er één grote favoriet was en het was heel mooi hoe te zien hoe de Almeerders massaal op hun favoriete kraam hebben gestemd.”

Aan DJ Bas van Teylingen was de eer om de winnaar wereldkundig te maken. Luister hieronder het fragment terug.

Bron foto: Van Den Houten Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant