8.4K10
Almere

Gebakkraam Van den Houten bij AlmeerPlant koploper oliebollenverkiezing

Welke oliebol is de lekkerste van Almere? Waar moet je zijn om de beste bollen in huis te halen voor oud & nieuw? Dat wordt 31 december bekendgemaakt tijdens de oliebollenverkiezing van radiozender Easy FM. Op dit moment is gebakkraam Van den Houten bij AlmeerPlant de koploper.

Voor de verkiezing zijn verschillende verkoopplekken genomineerd, zoals Gebakkraam Van den Houten bij AlmeerPlant, de Hollandse Gebakkraam op het Stadhuisplein, Gebakkraam Rio de Janeiroplein in Buiten en de bollen van Bakkerij Abbekerk in Haven. Maar ook alle andere verkooppunten in de stad kunnen worden gekozen.

Tot nu toe zijn er ongeveer 650 stemmen binnengekomen en loopt gebakkraam Van den Houten voor op de rest. In 2021 was de oliebollenkraam bij AlmeerPlant enorm populair. Toen, tijdens de coronaperiode, stonden mensen soms wel drie uur in de rij met hun auto om oliebollen af te halen.

De winnaar wordt bekendgemaakt op 31 december om 15:00 uur bij Bas van Teylingen op EasyFM.

  1. De oliebollen van van houten zijn de lekkerste ik kom er speciaal vanuit drenthe om ze daar te kopen

  2. Leny Hendriks zegt:

    Bij van bouten kom ik al sinds 2000. Eerst nog parkeerplaats buiten. Bij doe mere centrum buiten. Daar stond je al 1 uur in de rij. Nu bij Almere plant koop je de lekkerste. Of bij Almere poort bij van houten bij de plus. De LEKKERSTE. Morgen weer in de rij om 8 uur, bij Almere plant de lekkerste. En voor al de appel beignet. Top zijn jullie de TOPPERS

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant