3800
Almere

Dit is de Top 10 van Almeerders in de Top2000

Hoewel de top tien van de Top2000 van Nederland ongewijzigd is ten opzichte van vorig jaar, zou de top 10 van Almeerders er toch net wat anders uitzien. Zo staan twee liedjes uit de top 10 van Nederland niet bij tien favorieten van Almere.

In de lijst van NPO Radio 2 van de Almeerders missen de nummers ‘Black’ van Pearl Jam en ‘Avond’ van Boudewijn de Groot.

Andere lijst

De lijst van Almere heeft dezelfde top drie als de rest van Nederland. Daarna begint de lijst te schuiven. Zo staat het nummer ‘Pianoman’ van Billy Joel op plek vijf bij de Almeerders, terwijl Nederland dit nummer op plek vier zet.

Almere vult de twee lege plekken op met het nummer ‘Soldier on’ van Di-rect en ‘Child in Time’ van Deep Purple. Verder staat bij ‘Love of my life’ van Queen op plek zeven, terwijl deze bij de gemiddelde Nederlander onderaan de top tien staat. ‘Nothing else matters” van Metallica staat wel op dezelfde plek.

2023 (Nederland)
2023
2022

De lijst van Almere verschilt ten opzichte van vorig jaar wel. Zo stonden verschillende nummers zoals ‘Love of my life’ en ‘Nothing else Matters’ in 2022 een plek hoger. Verschillende nummers zoals ‘Fix you’ van Coldplay zijn dit jaar uit de top 10 verdwenen.

Foto: ANP

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant