5480
Almere Poort

Geen Free Festival meer in Almere: ‘Niet meer haalbaar’

Het Free Festival in Almere houdt op te bestaan. In een mededeling op de website en de sociale mediakanalen van het festival geeft de organisatie aan dat de kosten te hoog zijn geworden. Het hardcore muziekevenement werd jaarlijks in de zomer op het Almeerderstrand gehouden.

“Het aanbieden van een betaalbaar festival is altijd onze leidraad geweest. Maar met de sterk stijgende kosten moeten we concluderen dat het niet meer haalbaar is om prijzen redelijk te houden”, zo is te lezen op de website.

Een woordvoerder van het Free Festival laat weten dat de kaartverkoop nog niet gestart was en dat er dus geen geld hoeft wordt terugbetaald. Hij noemt het besluit zuur: “Meer dan 20 jaar lang hebben we hard dance-geschiedenis geschreven op een van de mooiste festivallocaties van ons land. Maar aan alle mooie dingen komt een eind.” Het Free Festival van volgend jaar stond gepland voor 15 juni.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant