5010
Almere

Aangepaste dienstregeling voor het OV tijdens kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie zullen de bussen en treinen in en rondom Almere een aangepaste dienstregeling rijden. Zowel NS als Keolis laat weten tijdens de kerstdagen (25 en 26 december) en rond de jaarwisseling minder te rijden.

De NS geeft aan tijdens de kerstvakantie minder reizigers te hebben dan voor of na de vakantie. Daarom gaan zij twee weken lang de weekenddienstregeling toepassen.

Kerstdagen en Oudjaarsdag

Op 25 en 26 december gaat de NS ook dezelfde dienstregeling rijden als die zij normaal in het weekend rijden. Zij geven aan op werkdagen overdag wel minimaal twee treinen per uur te laten rijden op elk traject. Bussen van Keolis in Almere zullen tijdens de feestdagen ook minder ritten rijden. Zij passen ook de dienstregeling van het weekend toe tijdens de twee kerstdagen.

Tijdens Oudjaarsdag rijden de treinen niet meer na 20:00 uur. Ook de bussen stoppen rond dit tijdstip. Vanaf 10:00 uur op nieuwsjaardag rijden de treinen weer. De vroege trein naar Schiphol vanuit Lelystad blijft op nieuwjaarsochtend rijden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant