880
Almere

Weerbericht van dinsdag 12 december: vanuit het zuidwesten regen

Vanochtend heb je nog de beste papieren om er droog op uit te gaan in Almere. Mogelijk laat de zon zich ook nog even zien. Vanuit het zuidwesten zal het vanmiddag wel weer gaan regenen. De temperatuur stijgt naar maximaal 8 graden bij een matige tot vrij krachtige zuidoostenwind.

Vanavond en vannacht trekt de regen naar het noordoosten weg, maar er kunnen ook nog enkele buien vallen met kans op onweer. Tussendoor zijn er een paar opklaringen mogelijk. De temperatuur zakt naar een graad of 6.

Morgen weinig ruimte voor de zon en ook nog enkele buien die kunnen vallen. Het kwik bereikt in de middag maximaal 9 graden in de stad. Er staat dan een matige noordoostenwind, kracht 3 tot 4.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant