3440
Almere

Woensdagnacht werkzaamheden aan parallelbaan A6

In de nacht van woensdag 6 december op donderdag 7 december zijn er werkzaamheden op de parallelbaan van de A6 in de richting Lelystad. De toerit Almere Stad West S101 in de richting Lelystad wordt afgesloten. Ook de parallelbaan wordt vanaf de afrit Almere Haven S102 tot de afrit Almere Stad, Veluwedreef S103 afgesloten.

In opdracht van Rijkswaterstaat worden er onderhoudswerkzaamheden aan het gladheidsmeldsysteem uitgevoerd op de parallelbaan van de A6 in de richting Lelystad. Tussen 22.00 en 05.00 uur wordt de toerit Almere Stad West S101 in de richting Lelystad afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de af- en toerit 1 Muiderberg.

Afrit Almere Haven tot Almere Stad afgesloten

Tussen 22:00 en 02:00 uur is ook de parallelbaan afgesloten vanaf de afrit Almere Haven S102 tot de afrit Almere Stad, Veluwedreef S103. Ook hier gaat het om onderhoudswerkzaamheden aan het gladheidsmeldsysteem van Rijkswaterstaat.

De toerit 2 Almere Poort in de richting Lelystad wordt afgesloten. Hier is de omleiding ook via de af- en toerit 1 Muiderberg. Het verkeer voor de afrit Almere Haven S102 wordt dan geadviseerd om te rijden via af- en toerit Almere Stad S103.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant