730
Almere

Weerbericht van dinsdag 5 december: geen droog pak voor de Sint

De Sint hoeft vandaag geen droog pak te verwachten in Almere. Het is bewolkt en er valt af en toe regen of motregen. Al met al een druilerige 5 december. Het kwik zal in de middag rond een graad of 4 liggen bij een matige wind uit oost tot noordoostelijke richting.

Ook Pakjesavond is nog steeds druilerig. De temperatuur blijft wel boven nul dus de kans op gladheid is niet aanwezig. Uiteindelijk wordt het vannacht wel droger met ook een paar opklaringen. Temperaturen rond een graad of 2.

Morgen verloopt de woensdag vrijwel droog met ook af en toe zon. Middagtemperaturen rond een graad of 6 bij een matige westenwind, kracht 3 tot 4.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant