2190
Almere

Ten Holte met doelpunt en goede reddingen beste speelster in WK-wedstrijd

Handbalkeepster Yara ten Holte uit Almere was de grote uitblinker tijdens de WK-wedstrijd tegen Tsjechië. Nederland won die wedstrijd met 33-20 en is nu eerste geworden in de poule. Ten Holte viel op door goede reddingen en scoorde ook nog. Ze werd uitgeropen tot beste speelster van de wedstrijd.

De 24-jarige keepster was goed voor dertien reddingen en stopte een strafworp. Ten Holte was in de vorige wedstrijd niet van de partij, toen moest ze plaatsnemen op de tribune. De bondscoach wisselt nog wel eens van keeper, maar het lijkt erop dat de Almeerse doelvrouw nu goede papieren heeft voor de volgende wedstrijden.

Nederland speelt in de tweede ronde tegen Brazilië, Oekraine en Spanje.

Foto: ANP

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant