1980
Almere Haven

Harddrugs gevonden in auto en woning in de Wierden

De politie heeft maandagochtend bij een controle van een auto en een huis harddrugs aangetroffen. Ook zijn er medicijnen en geld gevonden. In totaal zijn er vier personen aangehouden, meldt de politie op Facebook.

De eerste twee personen werden aangehouden bij een controle. In de auto waar de twee in zaten werden harddrugs aangetroffen. De verdachten zijn naar het politiebureau gebracht.

Ook vond er een doorzoeking plaats in een woning in de Wierden in Almere Haven. Tijdens die doorzoeking werden ook daar hard- en softdrugs gevonden. Verder namen agenten geld, medicijnen en een luchtdrukwapen in beslag. Twee personen die in de woning waren, zijn door de politie aangehouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant