2890
Almere

Weerbericht van maandag 4 december: waterkoude start van de week

De nieuwe werkweek start vandaag waterkoud in Almere. Het blijft niet droog, want we krijgen vanuit het zuidwesten te maken met neerslag. Eerst is dat in de vorm van natte sneeuw, later in de middag ook lichte regen. De temperatuur ligt rond tot iets boven het vriespunt. De wind komt uit het zuiden en is matig tot krachtig.

Vanavond en vannacht komt er veel bewolking voor. Langzaam loopt het kwik iets op naar +2 graden. Daarbij valt er van tijd tot tijd lichte regen of morgen.

Morgen is het voor Sint en piet niet droog. Het blijft de hele dag bewolkt, regenachtig en waterkoud, ook tijdens Pakjesavond. Het kwik loopt op tot maximaal 3 graden. De wind draait naar een westelijke richting en neemt wat af.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant