1340
Almere

Kerstcadeau nodig? Almere City FC komt met een tip

Almere City FC lanceert nieuwe merchandise voor de feestdagen. De club voegt nu sokken toe aan het assortiment, onder de noemer ‘held op sokken’. Het zijn drie paar sokken, waarbij op elk paar sokken een andere voetbalheld van de club staat afgebeeld.

Elke speler is afgebeeld met een afbeelding van hun meest opmerkelijke moment uit de Eredivisie Play-Offs. Zo staat Rajiv van La Parra op een paar sokken met zijn kopbal tegen FC Eindhoven, waardoor Almere City FC de winst binnen sleepte.

Ook heeft Nordin Bakker zijn eigen sokken, waarop zijn juichmoment te zien is nadat hij drie penalty’s van VVV-Venlo wist tegen te houden. Lance Duijvestijn wordt weergegeven als doelpuntenmaker. De sokken zijn zowel apart als samen verkrijgbaar via de website van Almere City FC (one size fits all).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant