1.7K1
Almere Haven

Boodschappenhoekje organiseert Kerstmarkt deze zaterdag in Haven

Komende zaterdag organiseert stichting het Boodschappenhoekje een Kerstmarkt in De Bivak in Almere Haven. Er staan kraampjes vol met kerstartikelen, sieraden en leuke spelletjes. De stichting deelt deze dag 130 kersttassen uit aan mensen die het financieel moeilijk hebben. De opbrengst van de markt gaat naar de stichting die zich dus bekommert om mensen die het niet breed hebben.  

Stichting het Boodschappenhoekje ondersteunt mensen, die de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen. Speciaal voor deze mensen worden er op de Kerstmarkt 130 kersttassen uitgedeeld. Deze tassen zijn mogelijk gemaakt door donaties en de opbrengsten van de rommelmarkt, die normaal gesproken iedere laatste zaterdag van de maand plaatsvindt. 

Tijdens de Kerstmarkt wordt er opgetreden door Renee van der Meulen en verhalenvertelster Hawila. Ook kun je warme chocolademelk of glühwein halen. De markt is zaterdag 9 december geopend van 13.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis. De ingang bevindt zich aan de achterzijde van het oude politiebureau.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant