5300
Almere Stad

15-jarige verdachte overval cafetaria Tussen de Vaarten aangehouden na waarschuwingsschoten

Zaterdagavond heeft er een overval plaatsgevonden op een snackbar in Tussen de Vaarten in Almere. Twee daders met bivakmutsen drongen de zaak binnen. Politieagenten hebben bij de achtervolging van de verdachten waarschuwingsschoten gelost. De eerste verdachte kon daarbij worden aangehouden. Het gaat om een 15-jarige persoon.

Rond 21:00 uur kwamen twee gemaskerde daders de cafetaria aan de Rembrandtweg in Tussen de Vaarten binnen. De mannen bedreigden en overvielen het winkelpersoneel. De verdachten gingen er met een geldbedrag vandoor.

Na de overval zijn er twee verdachten op een scooter gezien ter hoogte van Johannes ter Horstraat in Verzetswijk. Om hen te stoppen, hebben agenten daar waarschuwingsschoten gelost. Eén verdachte kon worden aangehouden, maar de tweede wist vooralsnog te ontkomen. 

De politie doet verder onderzoek naar de overval en roept getuigen op zich te melden met informatie die kan helpen bij het vinden van de tweede verdachte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant