18.9K10
Almere

Eerste serieuze sneeuwval van het seizoen voor Almere

We krijgen later vandaag te maken met de eerste serieuze sneeuwval van het seizoen in Almere vanuit het zuidwesten. De eerste vlokken worden tegen de avond verwacht.

Een storing vanuit het zuidwesten brengt bij ons in Almere de eerste serieuze sneeuwval van het seizoen. Eind van de middag, begin van de avond zal het gaan beginnen. Rond 18:00 vallen de eerste vlokken in Almere Poort en uiteindelijk sneeuwt het de hele avond langdurig. Rond 02:00 komende nacht wordt het droger vanuit het zuidwesten. Er kan in totaal 2 tot 4 centimeter vallen. Houdt er rekening mee dat het glad wordt.

Morgen zijn we nog niet van de winterse ongemakken af, want rond het middaguur komt er opnieuw een storing onze kant op met sneeuw, maar uiteindelijk gaat die neerslag over in de regen doordat zachte lucht de stad in gaat stromen.

  1. De hele week valt in de tijd dat er sneeuw valt en er helemaal geen sneeuw ligt. Wij willen een kerst met sneeuw, Nederlands keert terug van vroeger, prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar allemaal.

  2. Inmiddels is het 19.42 en er ligt zomaar 1 mm denk ik, als dit is waar ze voor waarschuwen laat dan maar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant