730
Almere

Weerbericht van vrijdag 1 december: koud begin van de winter

Vandaag begint de meteorologische winter in Almere. Het is vrij koud, want het kwik komt vanmiddag iets boven het vriespunt uit. Wel is er van tijd tot tijd ruimte voor de zon en blijft het droog. De wind komt uit het noordoosten en is zwak tot matig.

Vanavond en vannacht komen er opklaringen voor. Het gaat daarom licht vriezen. De temperatuur zakt naar -3 graden. Lokaal kan er gladheid gaan ontstaan en moet je autoruiten krabben. Morgen is er geregeld zon en blijft het droog bij +2 graden in de middag.

Zondag begint de dag ook koud met lichte vorst. In de middag komen we rond de +3 graden met iets meer bewolking, maar ook nog geregeld ruimte voor de zon.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant