1500
Almere

Meubels die Almere heten, daar zijn er best veel van ontdekte Odeke de Jong

De meubelwereld lijkt een nieuwe bron van inspiratie gevonden te hebben in Almere. Zo blijkt uit een serie berichten van de Almeerse presentatrice Odeke de Jong op X genaamd ‘Dingen die Almere zijn’. Zij vindt en deelt foto’s van dingen, vaak meubels, met Almere in de naam.

Het idee van Odeke kwam toen zij ooit een hoekbank met de naam ‘Almere’ erin tegenkwam. Toen zij daarna het artikel over de Almeerse kaas las vroeg zij zich iets af: “Ik dacht, heten meer dingen ‘Almere’? Ik ben toen gaan zoeken en ik vond inderdaad meer meubels”.

Verzameling

Odeke heeft nu al twaalf meubels gevonden met ‘Almere’ in de naam. “Het zijn niet zulke hele mooie dingen”, geeft ze toe. Op Google staan er volgens haar nog meer meubels, maar moet je wel opletten dat het echt de naam ‘Almere’ is en niet dat het meubel uit Almere komt.

Zie hieronder een aantal producten met Almere in de naam.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant