de helden van nu
7190
Almere

Almeerse juf Charly binnenkort te zien in programma ‘De helden van nu’

In het SBS programma ‘De helden van nu’ zetten TikTok-influencers Nederlandse docenten en leerkrachten in het zonnetje. In het nieuwe seizoen gaat presentator Kevin Brouwer door het hele land op zoek naar onderwijshelden. De Almeerse juf Charly is in de eerste aflevering te zien. Ze werd door een dankbare leerling voor het programma opgegeven.

De helden van nu

In het programma ‘De helden van nu’ gaat presentator Kevin Brouwer (foto) met bekende Nederlanders op zoek naar helden in het onderwijs. Het gaat dan om docenten die een grote impact op hun omgeving hebben gemaakt. In het vorige seizoen werden bekende Nederlanders zoals Fajah Lourens en Edsilia Rombley ingeschakeld om hem bij te staan. Dit seizoen zullen een aantal invloedrijke influencers hem vergezellen.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat hij op pad met TikTokker Lucas Burgers. De reis gaat naar Almere, naar juf Charly in het bijzonder. Ze werkt op een school van Stichting Prisma en is door leerling Jurian opgegeven omdat hij dankbaar is voor alle hulp die hij van haar heeft gekregen. De lerares wordt verrast met een kickboksworkshop en weet haar tranen niet te bedwingen.

De eerste aflevering van ‘De helden van nu’ is op zondag 3 december om 16:30 op SBS6 te zien. Voor mensen die de aflevering nog een keer willen zien zal er op zaterdag 9 december om 11:30 en 17:40 een herhaling worden uitgezonden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant