2391
Almere Buiten

Bekeuringen voor ontbreken fietsverlichting bij station Oostvaarders

De politie heeft vrijdagochtend gecontroleerd op fietsverlichting bij station Almere Oostvaarders. Er zijn meerdere bekeuringen uitgeschreven aan mensen die geen licht op hun fiets hadden. De politie doet een oproep op Instagram om aan te geven op welke plaatsen nog meer gecontroleerd zou moeten worden.

Fietsverlichting is verplicht. Als je in het donker rijdt, bij schemer of slecht zicht moet je je voor- en achterlicht aan hebben staan.

Foto: Politie Almere Buiten Hout/Instagram

  1. Peer Sanders zegt:

    Het fietspad van Almere-stad door staatslieden, waterwijk naar Almere buiten (van Eesterenplein) kunnen gelijk die scooters met 50+ van de weg gehaald worden. Het is daar levens gevaarlijk. Je kan daar zoveel bekeuren dat er best wel een 13e maand inzit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant