870
Almere

Weerbericht van woensdag 29 november: enkele (winterse) bui

Vanochtend maken we eerst kans op een winterse bui in Almere, maar het is ook een groot gedeelte van deze woensdag droog. Later in de middag neemt de kans op een (winterse) bui opnieuw toe. De temperatuur ligt rond een graad of 3 in de middag. Er staat een zwakke tot matige noordelijke wind.

Vanavond en vannacht zijn er opklaringen, maar kan er ook dichte mist gaan ontstaan. De temperatuur ligt overal een paar graden onder het vriespunt. Daardoor is er ook kans op gladheid. De wind stelt weinig voor.

Morgen kan het eerst mistig zijn, maar geleidelijk breekt de zon door. De temperatuur komt in de middag iets boven het vriespunt uit. Zeker in de ochtend kan er nog gladheid voorkomen. Het blijft voor de rest de hele dag droog.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant