aangehouden politie
5.7K0
Almere Buiten

Rijbewijzen ingevorderd bij alcoholcontrole Tussenring

Tijdens een grootschalige alcoholcontrole op de Tussenring in Almere Buiten zijn afgelopen weekend ruim 550 bestuurders gecontroleerd. Er werden zeven bekeuringen uitgedeeld, waarbij twee rijbewijzen zijn ingevorderd. Dat laat de politie weten op Instagram.

Vijf bestuurders kropen onder invloed achter het stuur. Twee van hen raakten hierdoor hun rijbewijs kwijt. Daarnaast reed een bestuurder zonder rijbewijs en kon deze geen ID-kaart tonen. Ook werd er een mes in beslag genomen.

De controle werd uitgevoerd door agenten in opleiding. “Zij werden begeleid en kregen extra ondersteuning van het verkeershandhavingsteam”, aldus de politie.

“Verkeersveiligheid is een verantwoordelijkheid van ons allen. Kruip dus niet achter het stuur als je alcohol hebt gedronken of drugs hebt gebruikt”, onderstreept de politie, “Samen uit, samen thuis.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant