2.4K0
Almere

Kerst in Almere: zo ziet dat eruit

Voor kerst steekt Almere de handen uit de mouwen. Vanaf 1 december kun je namelijk kerstshoppen in Almere. De straten worden nu al verlicht met kerstversiering, en in de stad staan verschillende lichtgevende selfiespots voor bezoekers.

Daarnaast zijn er ook diverse activiteiten in de stad, is er een feestkalender en zijn de winkels langer open.

Kerstsfeer in Almere

Almere is nu al druk bezig met het versieren van de stad. Zo zijn er boven de looppaden lichtjes opgehangen. Boven verschillende winkels hangt ook kerstverlichting. Winkels zelf maken ook al gebruik van kerstlichtjes, kerstbomen en kerstkleding in de etalage.

Naast alle kerstverlichting kan je selfies maken bij de selfiespots. Deze bevinden zich op het Stationsplein (Ally De Aap), de Grote Markt (hoge hoed), De Diagonaal (8 meter hoge kerstboom), Citadel (gouden lichtgevende boom) en Forum (Allytrap met grote ster, zittende kerstman en een gouden lichtgevende boom).

Nog meer activiteiten in Almere

Van 9 tot en met 31 december wordt het Forum omgetoverd tot een kerstplein waar je in een carrousel kan en waar je kan bungeejumpen. Voor beide activiteiten heb je een muntje nodig die je kan verkrijgen door drie verschillende kassabonnen (verkregen vanaf 18 november tot 31 december) in te ruilen bij het chocomelkchalet. Je kan ook een kaartje kopen bij de VVV winkel voor 1 euro.

In december hebben winkels in Almere extra koopavonden. Het gaat om de volgende dagen: 7, 14, 21, 22 en 28 december. Op 24 december openen alle winkels juist iets eerder, namelijk om 10:00 uur.

Naast het winkelen zijn er op op 16, 17, 23 en 24 december ook andere activiteiten zoals dansoptredens, kerstkoren, meet & greets en nog veel meer. Er is ook een feestkalender waar je vanaf 1 tot en met 24 december kans kan maken op prijzen uit winkels in Almere Centrum.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant