failliet fysio
3K0
Almere Stad

Groot fysiotherapiebedrijf failliet, cliënten nog een maand behandeld

Het Preventiecentrum Almere op bedrijventerrein Randstad is failliet verklaard. Er werken zo’n tien fysiotherapeuten. Het is daarmee één van de grootste centra in de regio. Een curator gaat op zoek naar een overnamekandidaat.

Patiënten en abonnementhouders kunnen tot zeker 31 december gebruik blijven maken van de fitnessruimte en de andere faciliteiten. De curator onderzoekt of de praktijk in 2024 door een andere partij voortgezet kan worden. Daarover volgt uiterlijk 18 december meer duidelijkheid.

De oorzaak van het faillissement is onduidelijk. Dinsdagavond was niemand bij de praktijk beschikbaar voor een toelichting.

Bron foto: ANP

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant