2821
Almere Buiten

Weggeefkast in Faunabuurt deelt gratis Sinterklaascadeautjes uit 

Met de feestdagen in het vooruitzicht is de weggeefkast in de Faunabuurt weer goed gevuld, speciaal voor de kinderen van gezinnen die het financieel minder breed hebben. De oprichters van de weggeefkast verzamelen het hele jaar door spullen en cadeautjes, met het doel om anderen er blij mee te maken.

Op vrijdag 1 december kunnen mensen tussen 13.00 en 16.00 langsgaan om een cadeautje uit te zoeken. Meer informatie over de weggeefkast in de Faunabuurt is te vinden via de Facebookpagina van de Weggeefkast

  1. Let op: a.s. vrijdag staat de cadeautafel er tussen 13.00-16.00 uur. Zie facebook Weggeefkast Faunabuurt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant