samenwerking Zorggroep Almere en Almere City
3500
Almere

Zorggroep Almere en Almere City FC beginnen ‘ambitieuze’ samenwerking

“Een gouden match”. Zo omschrijven directeur Fysiotherapie Zorggroep Almere Thijs Jansen en algemeen directeur van Almere City FC John Bes een nieuwe ambitieuze samenwerking. Zorggroep Almere gaat topsportbegeleiding verzorgen aan de spelers van de Almeerse voetbalclub, maar het gaat verder dan dat.

Zorggroep Almere en Almere City FC

Het samenwerkingsverband tussen de Zorggroep Almere en Almere City FC gaat verder dan het verzorgen van topsportbegeleiding voor de spelers van de voetbalclub. De gespecialiseerde therapeuten van Fysiotherapie Zorggroep Almere zullen scherp toezien op de fysieke gesteldheid van de spelers en geven professionele begeleiding, zoals fysiotherapie en inspanningsfysiologie. 

Almere City FC, dat dit seizoen voor het eerst in de eredivisie speelt, is blij met de samenwerking. De Almeerse zorgaanbieder zal haar diensten voornamelijk verlenen aan spelers van de voetbalclub. Dit gaat gebeuren op de thuisbasis van Almere City FC en in het trainingscentrum van de zorgaanbieder.

Almere als ‘fitste stad van Nederland’

De ambities van Zorggroep Almere en Almere City FC moeten in heel Almere voelbaar worden, is het plan. Beide organisaties zijn het erover eens dat iedereen in Almere gestimuleerd moet worden om meer te bewegen. Naast het welzijn van de spelers willen beide organisaties er ook zijn voor alle inwoners van Almere. Ze hebben het doel om zoveel mogelijk inwoners van de stad aan een actieve en gezonde levensstijl te helpen.

“Vitaliteit loopt als een rode draad door onze organisatie en we hebben de ambitie om de fitste club van Nederland te zijn. Door deze samenwerking schakelen we naar de hoogste versnelling om deze ambitie te realiseren” aldus algemeen directeur John Bes van Almere City FC. Hij verwijst naar de groeiende behoefte aan gezondheid en welzijn in Almere. Fysiotherapie is een onmisbaar onderdeel voor topsporters, maar ook inwoners van Almere hebben baat bij de diensten van de zorgaanbieder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant