9.8K12
Almere Stad

Eerste narcose-tandartspraktijk geopend in Almere Centrum  

Goed nieuws voor mensen die bang zijn voor de tandarts. In het centrum van Almere kun je nu terecht bij een narcosetandarts. Het is volgens de oprichter de eerste praktijk in Flevoland waar je zonder doorverwijzing volledig onder narcose behandeld kan worden. 

Veel mensen in Nederland gaan vanwege angst de tandarts liever uit de weg. “Een nare ervaring kan er soms voor zorgen dat mensen jaren niet meer naar de tandarts gaan”,vertelt Adriaan van Spaendonck, narcosetandarts en oprichter van Narcose Dental in Almere. 

De narcosetandarts zit in de nieuwe tandartspraktijk Almere Dental, in het centrum van de stad. Alle reguliere tandheelkundige behandelingen kunnen, onder begeleiding van een anesthesie-team, onder volledige narcose plaatsvinden. 

Denk aan het reinigen van het gebit, het vullen van een gaatje of het verwijderen van een verstandskies. Maar ook voor volledige gebitsrenovaties, het trekken van alle tanden en kiezen of voor het plaatsen van een nieuw gebit.

 1. Wat fijn nu in Almere. Moest er voor naar Alphen aan den Rijn. Voor diegene die willen weten of kosten vergoed worden. Een deel van de normale tandartskosten tot een bepaald bedrag wel. Hangt ook van je verzekering af natuurlijk. Narcose is alleen hetgeen wat ze nooit vergoeden. Hou daar dus wel rekening mee dat die kosten hoog zijn en je deze zelf zal moeten betalen. Hoop dat ze dat wel gaan veranderen met de vergoeding, want je gaat tenslotte niet voor je lol onder narcose. Verder is het ideaal om het op deze manier te laten doen bij angst of andere zorgen bij een tandarts bezoek.

 2. Het is een nieuwe narcose tandarts maar niet de eerste in Flevoland. Ik ben vorig jaar al geholpen in lelystad bij de een narcose tandarts. Flevotandarts lelystad.

 3. Dit is alleen gereserveerd voor de financiële gegoeden onder ons ,narcose wordt heel slim niet vergoed,verzekeraars zijn boefjes,alles wat wat meer kost ontwijken zij voor de gewone mens,tja de heren moeten wel de de peper duure boot bekostigen,he?,
  Verzekeraars, boefjes!,
  Enne deze tandarts is zowiezo niet voor niet extra duur in alle behandelingen, dus mensen sorry, dit is de waarheid, een peper dure illusie, onzin?,bel uw verzekeraar maar,hoort U precies wat ik vertel,de boefjes toch,altijd lucht verkopen, wordt er moe van ,dit is Nederland tegenwoordig, de geldklopperij regeerd,
  Ruud.

 4. Weet je wat ook werkt voor de angst voor de tandarts?
  Hypnotherapie/ Hypnose
  Geen narcose
  Geen bijwerkingen
  Geen angst 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant