Amy Zeeman lichtjeswandeling
2110
Almere

Boswachter Amy Zeeman geniet van herfstkleuren ter voorbereiding lichtjeswandeling Almeerderhout

De Almeerse boswachter Amy Zeeman is gek op de herfst en dat deelt ze met haar volgers op Instagram. Ze geniet van de mooie herfstkleuren terwijl ze de elementen trotseert. Amy organiseert samen met Staatsbosbeheer de lichtjeswandeling, een betoverende route door de bossen van Almeerderhout, bij Stadslandgoed De Kemphaan.

Amy Zeeman geniet van de herfst

Zoals het een echte boswachter betaamt, geniet Amy Zeeman van alle seizoenen van het jaar. Ze laat in een recente post op Instagram weten dat ze gek op de herfst is en de regen en kou voor lief neemt. Afgelopen donderdag heeft Amy de route van de lichtjeswandeling uitgestippeld. Dit jaar is de route anders, maar aan het einde wacht een lekkere kop warme chocolademelk of glühwein, dat in het licht van een kampvuur kan worden genuttigd. 

Amy adviseert deelnemers om warme kleding aan te trekken en stevige schoenen te dragen. Een klein lampje, zoals een lampion is toegestaan, zaklampen en schijnwerpers niet. Helaas is de route niet geschikt voor mensen in een rolstoel of personen die slecht ter been zijn. Honden mogen ook genieten van het schouwspel, mits ze aangelijnd zijn.

Een lichtjeswandeling in de bossen van Almeerderhout is een unieke ervaring voor jong en oud en kost slechts 3,50 euro (drankje inbegrepen). Boswachter Amy Zeeman laat op haar Instagram-account weten dat ze druk bezig zijn om er weer een groot feest van te maken. Mensen die de lichtjeswandeling willen meemaken kunnen reserveren via de link in haar bio op Instagram of op de site van staatsbosbeheer.

Bron Foto: Boswachter Amy/Instagram

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant