2.4K6
Almere

Slagerij Verhoef in Almere bestaat 100 jaar: ‘Het is een passie’

Slagerij Verhoef in Almere Haven bestaat 100 jaar. Dat is dus langer dan Almere zelf! Hoe dat kan? “Mijn opa is in 1923 begonnen op het Kastanjeplein in Amsterdam”, zegt Cor Verhoef die momenteel het bedrijf runt samen met zijn twee zonen. Cor is in 1986 zelf begonnen met de slagerij in Almere. “Alles bij elkaar opgeteld bestaan wij nu dus 100 jaar”, zegt hij.

Het bedrijf is ondertussen ook nog een tijdje overgenomen door de oom van Cor, waar zijn vader toen bij in dienst kwam. Daarna heeft Cor de winkel in Almere Haven geopend: “Wij zijn hier dus ook alweer 38 jaar gevestigd”, zegt hij.

Groots gevierd

Cor heeft het 100-jarige bestaan met het personeel en aanhang gevierd. “Wij zijn twee weken geleden naar een dinnershow in Meppel geweest, waar wij ook hebben overnacht”, zegt hij. Daarnaast zijn er ook acties voor klanten. Zo zijn er ‘scherpe’ prijzen en krijgen zij extra producten zoals een borrelplankje of een zure bom gratis.

Cor is trots dat zij zo ver zijn gekomen: “Het is een passie en het moet je gegeven zijn”. Hij zegt dat je dit vak niet zonder passie en liefde kan uitvoeren. “Wij doen het echt met heel veel liefde”, zegt hij.

Afbeelding: Slagerij Verhoef

 1. Echt een slager met Hart voor de zaak. De eigenaar luistert altijd mee en springt bij als hij iets hoort waar hij mee kan helpen, zoals een biefstukje afsnijden. Zonen ook altijd goed gemutst en de dames zijn ook vriendelijk. Fijne slager met topkwaliteit vlees. Echt een aanwinst voor Almere.

 2. renevtwiller@hotmail.com zegt:

  De beste slager fantastische vlees en vleeswaren Cor altijd beleeft en altijd goed gemutst zijn zonen en vrouw ook altijd super vriendelijk en geweldig vriendelijk personeel en zeer klant vriendelijk hoop dat jullie nog heel lang in almere blijven zitten

 3. Luc.en Marijke kranenburg zegt:

  Top slagerij haal vaak lekkere dingen slaatje vlees shoarma geweldig toppers gr luc en Marijke

 4. Slagerij verhoef is echt een topzaak. Ik ben niet onbekend in de vleesbranche. Zijn vakmanschap is heus briljant en de producten van absolute topkwaliteit. Kortom ook als klant een zaak om trots op te zijn. Zijn caviapeci is om te smullen.

 5. Alex de Hoop zegt:

  Ik kan kort en bondig zijn.
  Cor Verhoef is gewoon de beste slager in Almere e.o.
  Zijn vlees en vleeswaren, salades,soepen en maaltijden zijn gewoon top.
  De volgende generatie staat klaar om het voort te zetten.

 6. Ik ken Cor al van zijn 1e zaak in Almere Haven.
  Nog om de hoek.
  Toen stonden er nog woningen tegenover de slager Cor de echte groenteman Herman Harte en de kaas winkel.
  Cor had toen ook heerlijke champignon ragout hoorntjes, verrukkelijk waren die ook. En nu zijn shoarma spare ribs salades biefstuk, grote klasse. Veel succes en hun met jullie zaak.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant