1.5K0
Almere

Nauwelijks wijzigingen in nieuwe dienstregeling allGo

In Almere vinden er volgende maand kleine wijzingen plaats in de dienstregeling van busvervoerder allGo. De nieuwe dienstregeling gaat voor heel Nederland op 10 december in. Forenzen in Almere moeten op een paar kleine veranderingen letten.

Zo gaat buslijn 322, van Parkwijk naar Amsterdam Amstelstation, minder vaak rijden. Volgens allGo wordt deze in de vroege ochtend weinig gebruikt. Daardoor gaat deze bus tussen Station Parkwijk en Hortus minder vaak. allGo adviseert reizigers gebruik te maken van buslijn 330.

De bussen van Almere Poort naar Muiden gaan wel vaker rijden in de ochtendspits en in de middagspits. Vanaf Muiden kunnen reizigers de aansluitende bus 330 richting Amsterdam Bijlmer ArenA nemen of buslijn 320 richting Amsterdam Amstel, waardoor reizigers zes keer per uur van en naar Amsterdam kunnen reizen. Dat was nu drie keer.

Halte en tijden veranderd

P&R Blaricum heet vanaf 10 december Carpoolplaats. Dit komt doordat de begin- en eindhalte in Blaricum is veranderd. De overstappunten naar buslijnen 100, 200 en 320 naar Hilversum blijven.

De vertrek- en aankomsttijden van verschillende buslijnen en ritten veranderen om zo de aansluiting op andere bussen en treinen te behouden. De vertrek- en aankomsttijden van lijn 326 verschillen wel de hele dag. allGo adviseert de reisplanner goed in de gaten te houden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant