920
Almere

Weerbericht van donderdag 23 november: lange tijd droog

Vandaag breekt de zon van tijd tot tijd door, maar in de loop van de dag gaat de bewolking steeds meer overheersen vanuit het noorden, maar tot de avond is het droog. Het kwik stijgt naar 11 a 12 graden bij een vrij krachtige tot krachtige westenwind. Op het Markermeer mogelijk hard, kracht 7.

Vanavond en vannacht gaat er eerst wat lichte regen vallen vanuit het noorden. In de loop van de nacht volgen er weer enkele opklaringen. De temperatuur daalt naar 5 graden.

Morgen is het een gure dag, want er staat veel wind vanuit het noordwesten en er vallen buien met kans op hagel. De temperatuur haalt maximaal 7 graden, maar tijdens buien ligt het kwik beneden de 5 graden. Een dikke jas is geen overbodige luxe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant