1.7K0
Almere Stad

ProRail evacueert driehonderdvijftig passagiers uit trein bij Almere Muziekwijk

Spoorbeheerder ProRail heeft dinsdagmiddag 350 passagiers uit de trein bij station Almere Muziekwijk gehaald. De trein was ter hoogte van de Operetteweg stil komen te staan door een kapotte bovenleiding.

Voor de evacuatie waren veel medewerkers van ProRail opgeroepen om de actie goed te laten verlopen. Het is volgens de spoorbeheerder levensgevaarlijk om een stilstaande trein te verlaten als deze niet in het station staat. Zo bestaat de kans aangereden te worden. Volgens een woordvoerder konden alle passagiers veilig de trein uit.

Als gevolg van de kapotte bovenleiding heeft het treinverkeer tussen Amsterdam Centraal en Almere Centrum veel hinder. Volgens de NS zijn de nodige treinen uitgevallen. Volgens de NS houden de problemen nog de hele avond aan.

afbeelding ter illustratie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant