5760
Almere

Almeerse artiest Sor deelnemer aan nieuwe seizoen Wie is de Mol?

Almeerder Sor, die eigenlijk Rosario Mussendijk heet, doet dit seizoen mee aan het bekende televisieprogramma Wie is de Mol?. De muzikant en producer reisde met een groep bekende Nederlanders naar Mexico om daar opdrachten uit te voeren. Hoe het hem is vergaan in het spel is vanaf januari te zien.

Sor won dit jaar twee Edisons voor Beste Album en Beste Hiphop in 2023. Verder deed hij vorig jaar mee aan een ander bekend tv-programma, Maestro. Hij won dat programma en bleek de beste dirigent te zijn uit een groep van acht bekende Nederlanders.

De andere kandidaten van Wie is de Mol? zijn komend seizoen wetenschapsjournalist Anna Gimbrère, artiest Babs Schutte, presentator Fons Hendriks, acteur Jeroen Spitzenberger, cartoonist Jip van den Toorn, drag artiest Justin Mooijer, presentator Kees van der Spek, actrice Rian Gerritsen en presentator Tooske Ragas.

Foto: ANP

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant