540
Almere

Weerbericht van maandag 20 november: nat begin van de werkweek

Vandaag begint de nieuwe werkweek nat in Almere, want er vallen nog buien, maar er kunnen ook een paar opklaringen voorkomen. De temperatuur komt uit rond een graad of 11. De wind komt uit een west tot zuidwestelijke richting, maar zal in de loop van de dag steeds meer afnemen.

Vanavond en vannacht nog een enkele bui, maar ook een paar opklaringen. De temperatuur daalt dan naar 6 a 7 graden. De wind draait naar het noorden tot noordoosten.

Morgen in de ochtend een bui, maar voor de rest droog en ook wat ruimte voor de zon. Bij een matige noordoostenwind boven de stad wordt het maximaal 9 graden. Op het Markermeer kan er een vrij krachtige wind staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant