1.8K0
Almere Stad

Grote verrassing voor bewoners van Kiel in Noorderplassen: 1 miljoen euro valt op hun postcode

Bewoners van de straat Kiel in Noorderplassen werden zaterdagavond verrast door de Postcode Loterij. Op de postcode 1319CN is maar liefst 1 miljoen euro gevallen. Winston Gerschtanowitz heeft aan 23 deelnemers cheques uitgedeeld. 

De deelnemers verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. De bewoners hebben bedragen van 31.250 tot 125.000 euro gewonnen, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij deelnamen aan de Postcode Loterij. 

De uitreiking was te zien tijdens de live-uitzending van de tweede aflevering van het nieuwe spelprogramma ‘All Against 1’ bij RTL4. Tijdens de spelshow neemt één kandidaat in de studio het live tegen heel Nederland op. Zowel de kandidaat als de spelers thuis worden uitgedaagd om de uitkomsten van experimenten in te schatten. De kijkers thuis kunnen hun antwoorden doorgeven via een app.

Foto: Postcode Loterij

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant