2910
Almere

Waterkoude en natte intocht voor de Sint

En warm welkom is het niet voor de Sint en zijn pieten wat betreft het weer vandaag. Het gaat regenen en er komt ook een stevige wind te staan vanuit het zuiden. De temperatuur blijft ook laag waardoor het waterkoud zal aanvoelen.

Vanochtend is het nog droog in Almere, maar de bewolking neemt gestaag toe vanuit het zuidwesten. Vanmiddag als de Sint voet aan wal zet aan de Esplanade zal het regenen. De regen houdt ook de hele middag aan.

Naast een paraplu of een poncho is het ook verstandig om je warm aan te kleden. De temperatuur ligt slechts rond een graad of 7 en dat gaat samen met een vrij krachtige tot krachtige zuidenwind. De gevoelstemperatuur ligt een paar graden boven het vriespunt.

Foto: ANP

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant