3350
Almere

Na sluiting, nu cameratoezicht bij beschoten bedrijfspand

De gemeente Almere heeft cameratoezicht ingesteld in de Hopperzuigerstraat op bedrijventerrein Poldervlak. De camera’s hangen bij een pand dat begin oktober beschoten werd.

Enkele dagen na dat incident sloot burgemeester Hein van der Loo het pand voor zes weken, maar die periode was eind deze week voorbij. Volgens de gemeente heeft de veiligheidssituatie van betrokkenen, omwonenden en naastgelegen ondernemingen nog steeds grote aandacht van de burgemeester.

Samen met politie en het Openbaar Ministerie is daarom besloten camera’s te plaatsen. Deze blijven in elk geval in werking tot en met 28 december. Rond die tijd beslist de burgemeester of het noodzakelijk is het cameratoezicht te verlengen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant