2900
AlmereAlmere Haven

Sinterklaas wordt morgen verwelkomd door burgemeester in Haven

Het is bijna tijd om de schoentjes te zetten: In Almere Haven zet Sinterklaas op 18 november voet aan wal. In de Havenkom zal de goedheiligman verwelkomd worden door kinderburgemeester Havana en burgemeester Hein van der Loo.

Het programma begint om 10:45. Als de Sint de kinderen begroet heeft tijdens zijn ronde over de kade, zal hij de burgemeesters om 13:00 op het podium bij Carrosia opnieuw ontmoeten. Zij overhandigen de sleutel van de stad daar aan de Sint.

Voor kinderen die Sinterklaas liever in het centrum zien, is er ook genoeg te doen. Hij komt daar om 14:30 aan met een grote parade.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant